In The MediaMédiamegjelenések

Index - "Magyarok a legkomolyabb hekkerverseny döntőjében"

Az Index "Magyarok a legkomolyabb hekkerverseny döntőjében" címmel számolt be a DEFCON döntőbe jutásunkról.

[A] !SpamAndHex most augusztus 6 és 9 között a döntőben játszik, ahová az első 15 helyezett került be – idáig még soha nem jutott el magyar csapat. A selejtezőn még távolról játszottak a csapatok, a döntőt azonban már Las Vegasban rendezik, a 12 magyar a héten utazik ki a versenyre.

ITcafé - "Történelmi siker: magyarok a Las Vegas-i hackertalálkozón"

Az ITcafé szakmai híroldal "Történelmi siker: magyarok a Las Vegas-i hackertalálkozón" címmel jelentetett meg cikket a DEFCON döntőbe jutásunkról.

Egyre jobbak vagyunk: tavaly is előadó, idén is, ráadásul a BME csapata döntős a világ legrangosabb biztonsági konferenciáján.

...

Az esemény különlegessége és a kiváló teljesítmény azonban nem hagyta hidegen a szakmát, a lehetséges támogatókat: jelen pillanatban úgy áll a helyzet, hogy céges és magántámogatásokból sikerült biztosítani 12 ember kiutazását és a versenyen való részvételét. Ők megérdemlik, hogy megemlítsük a nevüket: CrySyS - Ukatemi - Tresorit - Microsec - MRG Effitas - Balabit - EvoPro - ESET/Sicontact - Search-Lab - BME Faculty of Electrical Engineering and Informatics - Z - Carinex

Már csak annyi marad, hogy szorítsunk nekik a versenyen!

Köszönjük szponzorok segítségét és a bíztatást!

egyperctech.reblog.hu - "Így dolgoztok Ti V. - Krasznay Csaba, Kiberbiztonsági Szakember"

Az egyperctech blog készített interjút Krasznay Csabával, aki az interjúban a CrySyS Lab-ot is megemelítette:

Például 2000-ben vettem a bátorságot és bekopogtam a BME Adatbiztonsági Laborjának ajtaján azzal, hogy „helló, érdekelne, hogy mi folyik itt”? Akkoriban csak pár ember lézengett ott, mára Crysys Lab néven világhírű kutatóhely.

M1 - Ma délelőtt - "Magyar siker a nemzetközi hekkerbajnokságon"

Az M1 a "Ma délelőtt" c. műsorának 2015. július 23-i adásában számolt be a iCTF-en elért első helyezésünkről, illetve a DEFCON CTF döntőjébe jutásunkról. Az adásban a kör két tagja, Pék Gábor és Molnár Gábor válaszolt a műsorvezető kérdésereire.

M1 - "Magyar siker a nemzetközi hekkerbajnokságon"
videó

Kossuth Rádió - Közelről

A Kossuth Rádió "Közelről" c. műsorában Bencsáth Boldizsárt (Boldit), a CrySyS Labor munkatársát kérdezték a közelmúltban megjelent autó hack-ről, és úgy általában az informatikai rendszerek biztonságáról. A műsor hangfelvétele elérhető a Kossuth Rádió hangtárában. A releván rész 16:18:00-kor kezdődik.

Further posts:

További posztok:


Index - "Magyarországon kábé negyven jó hekker van"

Tresorit blog - "Road to Vegas – DefCon CTF 2015"

NOL.hu - "Magyar sereg a hacker-bajnokságon"

M2 - Én vagyok itt

NOL.hu - "Magyarok a világ legjobb hackerei"

Index - "Magyar siker a rangos hekkerbajnokságon"

HWSW - "Hackerversenyt nyert a CrySyS Lab csapata"

Duna TV - Nóvum - "A jó hacker"

ITcafé - "Újabb magyar siker egy nemzetközi hackerversenyen"